Kierunki studiów
> Wszystkie studia
> Analityka żywności
> analityka żywności (mgr inż) (prow. wspól. UAM, UP)
analityka żywności (mgr inż) (prow. wspól. UAM, UP) (DUx-AZInz) | |
studia drugiego stopnia stacjonarne, 4 semestry Język: język polski | Opis ogólny
Brak opisu dla tego programu.
|
Koordynatorzy ECTS:
Przyznawane kwalifikacje:
Magisterium na kierunku analityka żywności
Dalsze studia:
studia doktoranckie, studia podyplomowe
Efekty kształcenia
Efekty kształcenia dla kierunku studiów analityka żywności zostały zatwierdzone uchwałą nr 236/2014/2015 Senatu Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu z dnia 29 czerwca 2015 r. w sprawie utworzenia na Wydział Chemii interdyscyplinarnego kierunku studiów analityka żywności oraz określenia dla niego efektów kształcenia. Uchwała Senatu wraz z załącznikami dostępna jest na stronie internetowej uczelni: www.amu.edu.pl