Kierunki studiów
> Wszystkie studia
> Analityka produktów spożywczych
> analityka produktów spożywczych
analityka produktów spożywczych (DUx-APS) | |
studia drugiego stopnia stacjonarne, 2 lata Język: język polski | Opis ogólny
Brak opisu dla tego programu.
|
Koordynatorzy ECTS:
Przyznawane kwalifikacje:
Magisterium na kierunku analityka produktów spożywczych
Dalsze studia:
studia doktoranckie, studia podyplomowe
Efekty kształcenia
Efekty uczenia się dla kierunku studiów analityka produktów spożywczych zostały zatwierdzone uchwałą nr 104/2020/2021 Senatu Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu z dnia 31 maja 2021 r. w sprawie ustalenia programu studiów na kierunku analityka produktów spożywczych (z późn. zm). Uchwała Senatu wraz z załącznikami dostępna jest na stronie internetowej uczelni: www.amu.edu.pl.