Conducted in
term:
2022/SZ
Erasmus code: 14.2
ISCED code: 0314
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Sociology
Historical and Cultural Aspects of Nutrition in the World 24-PCDU-F-HKA
This course has not yet been described...
Module learning aims
(in Polish) Przekazanie informacji na temat ogólnego znaczenia żywienia w aspekcie historyczno-kulturowym
Wyjaśnienie określonych działań kulturowych związanych z żywieniem
Odtwarzanie uwarunkowań historycznych kształtujących specyfikę kultury żywienia określonych społeczności
Definiowanie podstawowych problemów społeczno-kulturowych związanych z żywieniem
Poszerzenie dotychczasowej wiedzy studentów na temat kultury żywienia w różnych społecznościach
Wyrobienie u studentów umiejętności analizy i interpretacji zjawisk kulturowych związanych z żywieniem
Information on where to find course materials
(in Polish) TEAMS, USOS
Major
(in Polish) socjologia
Methods of teaching for learning outcomes achievement
(in Polish) Prezentacja multimedialna
Dyskusja
Praca w zespołach
Course module conducted remotely (e-learning)
(in Polish) 08-SODL-HKA
Student workload (ECTS credits)
(in Polish) 4
Pre-requisites in terms of knowledge, skills and social competences
(in Polish) znajomość języka polskiego w mowie i piśmie
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: