Conducted in
term:
2024/SL
ECTS credits:
3
Organized by:
Faculty of Anthropology and Cultural Studies
Eating problems 20-KUDU-M-JZP
This course has not yet been described...
Module learning aims
(in Polish) Student(ka) zna historyczne uwarunkowania kulturowego znaczenia jedzenia i odżywiania się.
Student(ka) wiąże wiedzę na temat sensów nadawanych żywności i odżywianiu ze współczesną refleksją kulturoznawczą na temat budowania tożsamości, kontekstu klasy społecznej, religii, światopoglądu i trendu medialnego.
Student(ka) zna podstawowe zaburzenia odżywiania i sposoby radzenia sobie z nim, wiąże występowanie zaburzeń ze zjawiskami we współczesnej kulturze.
Information on where to find course materials
(in Polish) Lektorium i Biblioteka wydziałowa
Major
(in Polish) Kulturoznawstwo
Methods of teaching for learning outcomes achievement
(in Polish) Wykład konwersatoryjny, wykład z prezentacją multimedialną, dyskusja, metoda projektu
Course module conducted remotely (e-learning)
(in Polish) -
Student workload (ECTS credits)
(in Polish) 3
Cycle of studies
2nd cycle
Module type
specialist
Pre-requisites in terms of knowledge, skills and social competences
(in Polish) Podstawowa wiedza z zakresu historii kultury
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: